hoe werkt de kattenoppas

Your Pet Nanny's oppas opties

Kattenoppas voor Heerhugowaard

Drop-Ins

Dagelijks een bezoek van ±15 minuten afhankelijk van de behoefte van de dieren. Meest geschikt voor katjes die geen behoefte aan aandacht hebben of vaak buiten op avontuur zijn.

Kattenoppas

Playtime

Dagelijks een bezoek van ±30 minuten afhankelijk van de behoefte van de dieren. Meest geschikt om alle tijd en aandacht te geven en te spelen met de dieren.

kattenoppas

Purrfect

Heb je andere wensen? Alles is bespreekbaar Méér tijd, om en om korter en langer, of anders? Laat het weten!

wat gaan we doen

| Van te voren

Wanneer je voor het eerst contact opneemt met Your Pet Nanny maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal ongeveer een half uur duren.

Kennismaking

Het kennismakingsgesprek is de eerste keer kosteloos en vrijblijvend. Tijdens deze afspraak maken we kennis met elkaar en met de dieren. We bespreken de verzorging, bijbehorende tarieven, bijzonderheden en speciale wensen en wat Your Pet Nanny hierin kan betekenen.

Planning

Bij wederzijds akkoord plannen we de oppasperiode in en de duur van de bezoeken aan huis. Ook bespreken we de voorwaarden en het overdragen van de huissleutel. Dit kan al tijdens het kennismakingsgesprek of vlak voor aanvang van de oppasperiode afgegeven worden bij Your Pet Nanny.

| Tijdens de oppasperiode

Extra & gratis service ...

*Dierenartsbezoek | in geval van nood ...

Het kan altijd gebeuren, tijdens jouw afwezigheid en onze oppasperiode kan er iets aan de hand zijn met je huisdier. De gezondheid van het dier staat altijd voorop bij Your Pet Nanny. Dus wanneer wij denken dat een dierenartsbezoek noodzakelijk is, dan gaan wij er mee naar de dierenarts. We proberen je natuurlijk meteen op de hoogte te houden en met je te overleggen wat te doen.

Wanneer we niet meteen contact kunnen krijgen en er is absolute spoed bij, dan gaat bij ons het dier altijd vóór, en beslissen wij zelf dat we onmiddelijk naar de dierenarts gaan. Ook zonder ruggespraak met de eigenaar.
Uiteraard proberen we je zo snel mogelijk in te lichten!

Kattenoppas

| Aan het eind

Op de laatste dag doen we na het afsluiten van het huis de sleutel in een envelop door de brievenbus. We moeten dan wel zeker weten dat er iemand in de buurt is die ook een sleutel heeft, mochten jullie onverhoopt later thuiskomen dan de bedoeling is. Anders kunnen we niet meer bij de dieren komen en dat is natuurlijk de hoogste prioriteit voor ons. 

Andere oplossing is dat wij de sleutel in eigen beheer houden, of dat je na de vakantie de sleutel persoonlijk komt ophalen bij Jolanda.

Graag horen we wanneer jullie weer thuis aangekomen zijn, zodat we weten dat er  verder voor de beestjes gezorgd wordt.

Kan jij ook een Pet Nanny gebruiken?

Dan kom ik graag  bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

Liever naar het pension?

Maak dat de kat wijs