wie is your pet nanny

your pet nanny is de kattenoppas van heerhugowaard

Jolanda | Natuurmens | Dierenvriend | Chocola graag!

Leuk dat je even komt neuzen achter de schermen van Your Pet Nanny.  Ik ben de eigenaar en oprichter van Your Pet Nanny, Kattenoppas aan huis & Huisdierverzorging. Al zo’n 30 jaar woon ik in Heerhugowaard, dus voel me inmiddels wel ingeburgerd hier.  

Inmiddels zijn er al teveel huisdieren in mijn leven gekomen en weer gegaan, het went nooit, maar ons huidige clubje viervoeters stel ik hieronder graag even aan je voor.

kattenoppas Heerhugowaard

Labrador Ziva

Kater Mexx

Kater Mikey

Het zat er al vroeg bij me in; de liefde, aandacht en interesse voor dieren.

Als kleine meid huppelend tussen de cavia’s en konijnen in het gras;  paniekerige buurvrouw aan de deur want er liep een kip door hun tuin en alleen Jolanda durfde die te pakken;  ’s avonds de kamer door met een Agapornis op de schouder, het kon niet op. 

Liep er een zwerfkatje rond bij school, was ik degene die hem wel mee naar huis nam. En stiekem te eten gaf op de schuurzolder, want … we hadden al genoeg huisdieren en ik mocht hem vast en zeker niet houden van mijn vader … Uiteraard is hij nog 8 jaar bij ons gebleven …

In de loop der jaren werd ons dieren huishouden alleen maar groter. Honden, katten, vogels, vissen, kippen, geiten, hamsters, het kon nooit te gek.  Wat voelde ik me rijk!

Fastforward naar 2012. Na een keurige, standaard carrière werd de saaie, voorspelbare kantoorbaan ingeruild voor het mooiste werk wat er is. Het werken met dieren. Your Pet Nanny werd geboren. Toen nog in de vorm van een HondenUitlaatService, later kwam de focus meer te liggen op katten- en huisdieroppas aan huis. Ik doe dit dus al een tijdje, met veel plezier en nog meer liefde.

Er gaat niets boven de onvoorwaardelijke liefde van een dier!

Kan jij ook een Pet Nanny gebruiken?

Dan kom ik graag bij je langs om kennis met je te maken.